-
Oberon Cabernet Sauvignon 2018 169,00 kr. Tilføj til kurv
-
Sam 2019, Miles Mossop 460,00 kr. Tilføj til kurv
-
Chapter Four 2021, Miles Mossop 159,00 kr. Tilføj til kurv
-
Chapter Three 2021, Miles Mossop 159,00 kr. Tilføj til kurv
-
Chapter Two 2021, Miles Mossop 159,00 kr. Tilføj til kurv
-
Master of None 2021, BLANKbottle 138,00 kr. Tilføj til kurv
-
Pat Bird 2020, BLANKbottle 185,00 kr. Tilføj til kurv
-
Confessions of a White Glove Chaser 2020, BLANKbottle 198,00 kr. Tilføj til kurv
-
Epileptic Inspiration 2021, BLANKbottle 159,00 kr. Tilføj til kurv
-
Orbitofrontal Cortex 2021, BLANKbottle 159,00 kr. Tilføj til kurv
-
Beaujolais-kassen fra Aucoeur 460,00 kr. Tilføj til kurv
-
Emblem Cabernet Sauvignon 2017 249,00 kr. Tilføj til kurv
-
Terres Nouvelles 2020, Domaine de la Préceptoire 245,00 kr. Tilføj til kurv
-
Terres Nouvelles 2019, Domaine de la Préceptoire 245,00 kr. Tilføj til kurv
-
Sijnn Red 2017 229,00 kr. Tilføj til kurv
-
Gigondas 2020, Vignoble Saint-Frédéric (økologisk) 225,00 kr. Tilføj til kurv
Barbera
Barbera er en af de mest udbredte røde druer i Italien. Man skal derfor kigge mod Piemonte for at finde fremragende eksempler på, hvad druen kan.
I Piemonte værdsættes druen særdeles meget – næsten lige så meget som nebbiolo. Barbera giver dybrøde vine med det særlige kendetegn, at de stort set er uden garvesyre – altså den udtørrende fornemmelse man mærker i gummerne, når man drikker vin.
Syreindholdet derimod er højt, og frugten i vinen leder tankerne hen på kirsebær.
Barbera-vine har som oftest medium fylde med en charmerende frugt. Og den pæne syre gør, at vinene er en fantastisk partner til italienske klassiske retter som pasta med fløde- eller tomatsovs. Den går også fint til lyst kød, og har man lyst til at eksperimentere er en kølig barbera slet ikke dårlig til fisk.